Welkom bij LunPro ICT

Computers, software en computernetwerken zijn niet meer weg te denken.  Naast het verwerken van administratieve gegevens, wordt de computer gekoppeld aan het Internet steeds meer ingezet om handel te drijven, geavanceerd te communiceren wereldwijd en om klanten bestanden te beheren.

Elk bedrijf waar ICT een rol speelt zal er voor moeten zorgen dat alles goed functioneert en blijft functioneren. Dat bedrijfsgegevens zorgvuldig en veilig worden opgeslagen. In geval van een storing wilt u geen risico lopen dat gegevens verloren zijn gegaan.

Wanneer u geen eigen ICT afdeling wilt onderhouden of flexibel arbeidskrachten wilt inzetten, kunt u dit soort zaken met een gerust hart overlaten aan het team LunPRO ICT. Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden afgestemd op uw wensen en uw bedrijfsomgeving.

Omdat ons team dagelijks bezig is met ICT beheer, zijn zij goed in staat om ook uw probleem snel te analyseren en te verhelpen. Sterker nog, met gebruikmaking van geavanceerde monitoringsoftware kunnen zij problemen zelfs vaak voorkomen en u tijdig adviseren over het functioneren van uw ICT omgeving. Dit kan op afstand uitgevoerd worden, maar u kunt tevens kiezen voor detachering van één van onze medewerkers bij u op het bedrijf, met het grote voordeel dat deze medewerker terug kan vallen op de kennis en mensen van LunPro ICT.

LunPro ICT biedt uitgebreide ICT support voor het bedrijfsleven. Gespecialiseerd in Open Source Software zoals Linux, CMS, CRM.

 

Diensten:

 • IT Consultancy
 • Detachering
 • 24 / 7 IT Support
 • Server monitoring
 • Hosting
 • Beheer & Content Management
 • iCloud / SaaS
 • Tailormade Software Solutions
 • Open Source Support

Waarom voor de support van LunPro ICT kiezen?

 1. Uw bedrijfsmatige ICT zaken zijn in deskundige handen en uw account manager is uw ICT aanspreekpunt.
 2. M.b.v. detachering bent u flexibel in het inzetten van extra arbeidskrachten.
 3. Alle operationele zaken en data zijn ondergebracht bij strikt gereguleerde en beveiligde data centra.
 4. Alle afspraken met u worden zorgvuldig vastgelegd en met u (periodiek) doorgenomen.
 5. Onze Open Source support geeft u de zekerheid dat er veel kennis beschikbaar is ook buiten LunPro ICT.
 6. Onze aanpak richt zich erop dat LunPro ICT een verlengstuk of onderdeel is van uw bedrijfsvoering en waar u controle over heeft.